Het kopen van een huis is vaak één van de belangrijkste beslissingen van je leven. Het is dan ook geen verrassing dat het een complex en soms intimiderend proces kan zijn, vol met valkuilen en uitdagingen. Je krijgt te maken met regels, wetten, mogelijkheden en onmogelijkheden. Maar maak je geen zorgen, wij zijn hier om je verder te helpen!

Op onze website vind je informatie en handige tools die je kunnen helpen bij het nemen van de belangrijkste beslissingen nog voordat je 'verliefd wordt' op een woning. 

Wij helpen je niet alleen bij het kopen van een huis, maar ook bij het oversluiten van je hypotheek of het regelen van de rompslomp met je bank wanneer je uit elkaar gaat. Op een persoonlijke wijze geven wij jou het beste advies wat past bij jouw wensen. Uiteraard geven wij onafhankelijk advies en kunnen we hypotheken aanbieden van alle grote hypotheekverstrekkers in Nederland. Wij kunnen dus bijvoorbeeld helpen bij het afsluiten van een hypotheek bij de Rabobank of ING. Maar er is meer!

 Je kunt bij ons terecht als:

Wij kijken verder dan alleen het afsluiten van een hypotheek. Wij vinden het belangrijk dat je met ons advies vooruit kunt en zullen dus altijd verder kijken dan de vraag. Wij letten ook op de volgende punten:

  • Zijn de maandlasten acceptabel en passend bij de leefstijl?
  • Is het verstandig regelingen te treffen in geval van arbeidsongeschiktheid of overlijden?
  • Kun je geld besparen door je hypotheek anders in te richten?
  • Wat zijn je toekomstplannen? Is de hypotheek dan ook nog passend?